Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Angelit
Kontakt til englerigerne

Angelit - Englesten. Med angelit opøver du din evne til at komme tættere på englerigernes frekvenser.  Læs mere
"Det er utroligt, hvad et menneske, blot det føler, at der er en mening med modgangen eller lidelsen"Søren Kierkegaard
Angelit er en vandfri gips med den kemiske formel CaSO4(Calciumsulfat). Fordi angelit er en relativ blød sten på 3,5 mohs skala, er stenen ofte mat i sit udtryk og egner sig ikke som high-end smykkesten. Af andre smukke gipskrystaller findes eksempelvis selenit og alabast.

Angelit blev opdaget i Peru, Sydamerika, i den periode, hvor der var harmonisk konvergens, og det er et symbol på verbalisering og kommunikation af kærlighed og lys til verden.

Angelit krystalliserer i form af blå og hvide masser, knuder og krystaller; den indeholder
lejlighedsvis en stænk af rød hæmatit. Det er et fremragende afbalanceringsmiddel, der polariserer og justerer det fysiske legeme med det æteriske netværk. Det giver et beskyttelsesfelt omkring det miljø, hvori krystallet er placeret. Brugen af en eliksir har en tendens til at installere et beskyttelsesskjold omkring det fysiske legeme, mens en eliksir anvendt på landbrugsområder er blevet brugt til at undertrykke angreb af insekter.

Angelit er både afsender og modtager; telepatisk kommunikation forbedres, kontakt med andre verdslige væsener indledes, og kommunikation med ens åndelige totem introduceres, eller intensivering af information letter. Det hjælper en i åndelige rejser og astrale rejser, så oplevelsen af flyvning kan være anden karakter. Det er en fremragende sten til fremme af både astrologisk og matematisk forståelse og bearbejdning.

Angelit repræsenterer fred for verden og "broderskabet" både indenfor og udenfor de galaktiske konfigurationer. Det er en "sten til at øge bevidsthedstilstanden" og til at fremme klar og ordnet kommunikation. Det fordriver vrede, fornyer dem, der er forbundet med universel viden, og indleder et afsked-af-hindringer under innovative forfølgelser.

Angelit kan bruges til at inducere genfødelsesprocessen, til at give drivkraft og vejledning i psykisk healing og til at åbne vejen for kanalisering. I energioverførslen for at lette psykisk helbredelse tilvejebringer angelit forbindelsen af netværket mellem det psykiske og infrastrukturen i det æteriske energifelt. Det er tidligere blevet brugt til behandling af infektiøse lidelser, til at korrigere mangler ved hæmoglobinet og til at forny og reparere det, der er forringet.

Vibrerer med tallet: 1
Astrologisk stjernetegn: vandmand

Med angelit vil du opleve energier af blidhed og ømhed. Et øjeblik i dens nærvær og du er ikke i tvivl. Dens blågrålige svalende farve sender på forunderligvis én, ind i en tilstand af alt-er-ok og følelsen af højere kontakt.

Oprindelse

Mexico, Tyskland, Peru, USA

Inspiration: Foruden egen erfaring er inspiration hentet og frit oversat fra bogen "Love is in the Earth, a Kaleidoscope of crystals" af den kære Melody.

Om apatit.dk

apatit.dk er en informationsside hvor viden om apatit og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis apatit til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb apatit som gave

Når du køber en krystal som gave til en du holder af, så giver du en gave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel gave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at apatit er en yderst bæredygtig gave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre begivenheder mere nære, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med i borddækningen som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.


Om hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra hjertechakra.dk. Du kan købe apatit direkte her, eller på www.hjertechakra.dk.


Besøg krystalbutikken Celestial i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i 2500 Valby, København. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er:

Valby Tingsted 6
2500 Valby.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser